انتقادهای دامنه دار منتقدین از مدیران ورزشی کردستان!

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

    امکانات وب

    ورزش کردستان, مبتلا به بیماری مزمن «روابط»

    ورزش کردستان,، انتقاد، جولایی، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان,، هیأت های ورزشی, کردستان,، قهرمان ورزش، مربی ورزش

    چرا باید در اداره کل ورزش و جوانان روحیه پهلوان پروری و قهرمان پروری کمرنگ باشد؟ چرا باید ورزشکاران کردستان سرخورده باشند و غرورشان شکسته شود؟ چرا باید این ورزشکاران به آدم هایی منفعل تبدیل شوند و رمقی برای ادامه کار نداشته باشند؟

    به گزارش مریوان روداو به نقل از کرد تودی این روزها عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان مورد انتقاد شدید دلسوزان و نخبگان ورزشی, استان است و این منتقدان معتقدند که با ادامه روند فعلی، دیگر ورزشکاران استان رمقی برای ادامه فعالیت های ورزشی, خود نخواهند داشت.

    عدم حمایت از ورزشکاران و نخبگان ورزشی, و وجود مدیرت های ناصحیح در مجموعه ورزش و جوانان کردستان موجی از نگرانی ها را در بین علاقمندان به ورزش استان ایجاد کرده است و منتقدان ورزش بر این باورند که ریشه این مشکلات در مدیریت ها، انتصاب ها و جابجایی هایی است که بر اساس «روابط» صورت می گیرد نه شایستگی!

     

     در ادامه انتقادهای, یکی از مدیران, اداره کل ورزش و جوانان کردستان از شخص مدیرکل ورزش استان که دسترسی قابل توجهی هم به اسناد و عملکردهای واقعی این اداره کل دارد، این بار یکی از قهرمانان و مربیان ورزش استان واقعیت های دیگری را برای خبرنگار ما بازگو کرده که نظر شما مخاطبان گرامی را به خواندن این اظهارات که در ادامه آمده است جلب می  کنیم. بنابه خواسته این قهرمان ورزشی, از آوردن نامش خودداری می کنیم (فایل صوتی آن موجود است).

     

    هیأت های ورزشی باید بازوهای اداره کل ورزش و جوانان باشند؛ بررسی کنید و ببینید چند نفر از روؤسای این هیأت ها از دلسوزان ورزش استان هستند؟ مطمئناً خیلی کم!

     

    آیا یک مدیر که در یک سازمان و نهاد غیرمرتبط با ورزش، سمت و مسؤولیت دارد و رئیس یک هیأت ورزشی شده است، یک قهرمان تیم ملی که سالها زحمت کشیده و عرق ریخته را برای یک روز هم که شده نگهبان جلوی در آن سازمان می کند؟ بدون شک غیرممکن است که این اجازه را بدهند، پس چگونه به خود اجازه می دهند ریاست هیأتی را برعهده بگیرند که تخصص در آن رشته ندارند و جای افراد دلسوزی را بگیرند که سالها برای آن رشته زحمت کشیده اند!. این ضعف صفر تا صد آن متوجه مدیرکل ورزش و جوانان کردستان است چون به نظر بنده در چینش ریاست هیأت های ورزشی دخالت 100 درصدی دارد. در اصل در انتخاب روؤسای هیأت های ورزشی چیزی به نام انتخاب وجود ندارد و بر اساس انتصاب هایی صورت می گیرد که باهماهنگی مدیرکل اتفاق می افتد.

     

    وقتی یک متخصص ریاست یک هیأت ورزشی را برعهده می گیرد در مورد پیشینه، ورزشکاران، مربیان، داوران و شرایط آن ورزش، آگاهی و اطلاعات کافی دارد و برخلاف یک رئیس هیأت غیرمتخصص و ناآگاه کسی نمی تواند او را دور بزند و مدیریتش هم بر اساس تخصص خواهد بود.

     

    یک رئیس هیأتی که بر اساس رابطه و انتصاب، انتخاب شده است افرادی چاپلوس دور و بر او را احاطه می کنند و این رئیس نیز چون انتخابش بر اساس روابط بوده، برای حفظ صندلی ریاست خود از این افراد چاپلوس مشاوره می گیرد که شناختی از ورزش نداشته و منافع شخصی را مدنظر دارند.

     

    به واقع مشکلی که دامنگیر هیأت های ورزشی استان کردستان شده، ترس از صندلی ریاست است، چون روؤسای آنها معتقدند با جبهه گیری این صندلی را از دست خواهند داد. در واقع اینگونه روؤسا برای ملت کار نمی کنند چون در غیر این صورت ترس از دست دادن صندلی نداشتند.

     

    البته بحث دیگری که باید مدنظر داشت کمک های مالی از سوی اداره کل ورزش و جوانان به هیأت های ورزشی است که هیچ تناسب و معیاری در آن وجود ندارد و بعضاً هیأت هایی که نفرات بیشتری در تیم ملی دارند در مقایسه با یک هیأت ورزشی که شاید نفرات آنچنانی در تیم ملی نداشته باشند کمک های کمتری دریافت می کنند! در اداره کل ورزش و جوانان رویه درستی برای کمک مالی به هیأت های ورزشی وجود ندارد تا یک رئیس هیأت بتواند بر اساس آن برنامه ریزی کند.

     

    این بسیار خنده دار است که اداره کل ورزش و جوانان کردستان آمار دقیقی از ورزشکاران، مربیان و داوران استان حاضر در تیم ملی ندارد و یا حتی آماری از کسانی که از استان کردستان برای دیگر استان ها در قالب تیم ملی فعالیت می کنند، در دست ندارد!

     

    آیا مدیران, ورزشی کردستان تا حالا از خود پرسیده اند که مربیان و ورزشکاران صاحب نام استان چرا برای کردستان کار نمی کنند؟ چرا مجبور به کوچ از استان شده اند؟ چرا نخبگان ورزشی ما از استان فراری هستند؟؛ چون یک سری مدیر و رئیس هیأت ناآگاه مانع فعالیت آنها می شوند و ورزش و جوانان استان به جای حمایت از این نخبگان در جهت حذف آنها ظاهر شده است.

     

    به گفته کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان، کسانی که ریاست هیأت های ورزشی استان را برعهده گرفته اند که این کارشناسان از اینکه با آنها تماس بگیرند و کاری بخواهند، ترس دارند! یا اینکه برخی از روؤسای هیأت ها وقتی کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان  با آنها تماس می گیرند حاضر به پاسخگویی نیستند و می گویند شما عددی نیستید که با ما تماس می گیرید و ما فقط جوابگوی مدیرکل خواهیم بود! آیا این گونه رئیس هیأت ها می توانند مدیریت داشته باشند؟

     

    افرادی در سطح اعضای شورای شهر یا سمت های بالاتر ریاست هیأت های ورزشی استان را برعهده گرفته اند که تنها هدف انتخاباتی دارند نه قهرمان پروری! این افراد باید برای مشکلات و معضلات حوزه کاری اصلی خود وقت بگذارند که البته نمی گذارند! هر ساز و کاری هم در حوزه هیأت مربوطه انجام دهند بر اساس تخص نیست. آیا این روؤسای هیأتهای ورزشی دارای منصب مدیریتی در دیگر سازمانها، اگر هدفشان کمک به ورزش استان در راه خدا و رضای مردم است، حتما باید رئیس هیأت باشند تا بتوانند کمک کنند؟ آیا اگر رئیس هیأت نباشند این کمک امکان ندارد؟!

     

    رسانه ها بررسی کنند که نقش پیشکسوتان ورزشی در اداره کل ورزش و جوانان کردستان چیست؟؛ غیر از اینکه این پیشکسوتان را منفعل کرده اند چه ساز و کاری برای استفاده از توانمندی ها و تجربیات آنها اندیشیده و انجام شده است؟! آیا پیشکسوتان ورزشی کردستان که سرمایه های ورزشی استان هستند باز تکرار خواهند شد؟ آیا حق این پیشکسوتان بی توجهی است؟ پیشکسوتانی که می توانند عامل موفقیت ورزش استان باشند.

     

    ما از مدیرکل ورزش و جوانان که سالها برای ورزش کردستان زحمت کشیده و خود از دعوت شدگان به تیم ملی بوده انتظار داریم که به این مشکلات سامان دهد و انتقادات دلسوزان ورزش استان را بپذیرد و پیشکسوتان و زحمتکشان ورزش استان و ورزشکارانی را که روزها و شب ها از خانواده هایشان دور بوده اند، را درک کند.

     

    مدیرکل ورزش و جوانان کردستان باید شرایطی را فراهم کند که نخبگان ورزشی استان فدای کارهای سیاسی نشوند و ورزشکاران ما به دیگر استانها مهاجرت نکنند. بسیار جالب است که در استانهای دیگر شخص نماینده مجلس و استاندار و مدیرکل ورزش برای حمایت از ورزشکار و نفر استان خود در یک فدراسیون بارها به آنجا مراجعه می کنند اما در استان ما افرادی در راستای اهداف سیاسی از فدارسیونی می خواهند که یک فرد یا ورزشکار استان را حذف کند!!!

     

    اداره کل ورزش و جوانان کردستان به جایی رسیده که دیگر کسی نمی تواند در آنجا حرف دلش را بزند، چون در آن صورت با دردسر و مشکل مواجه خواهد شد!

     

    اداره کل ورزش و جوانان کردستان برای راست آزمایی انتقادهای, منتقدین,، از جامعه ورزشی استان رأی گیری کند که چند درصد آنها موافق رویه فعلی هستند؟ مطمئناً این آمار زیر 10 درصد است!

     

    چرا باید در اداره کل ورزش و جوانان روحیه پهلوان پروری و قهرمان پروری کمرنگ باشد؟ چرا باید ورزشکاران کردستان سرخورده باشند و غرورشان شکسته شود؟ چرا باید این ورزشکاران به آدم هایی منفعل تبدیل شوند و رمقی برای ادامه کار نداشته باشند؟

     

    ما معتقدیم اداره کل ورزش و جوانان کردستان برای برون رفت از وضعیت کنونی که مورد انتقاد جامعه ورزشی استان است باید «روابط» را حذف کند.

     

    در روزهای آینده اسناد دیگری از واقعیت های ورزش و جوانان کردستان را  رو خواهیم کرد که مطمئناً پس لرزه های سختی به دنبال خواهد داشت.

     

    افزایش قیمت خودرو در شورای رقابت تصویب شد...
    ما را در سایت افزایش قیمت خودرو در شورای رقابت تصویب شد دنبال می کنید

    برچسب : نویسنده : mariwanrudaw بازدید : 101 تاريخ : يکشنبه 11 آذر 1397 ساعت: 4:02